• Draag je steentje bij aan een nog groener Meanderpark

Ga voor groene stroom

Speciaal voor de bewoners van Meanderpark heeft Portaal samen met energieleverancier Greenchoice een duurzaam energieaanbod.

Greenchoice biedt een scherp tarief voor groene stroom, waarvan je direct kunt profiteren als je in Meanderpark komt wonen. Geen eenmalige actiekorting, maar een jarenlang voordeel. Dit aanbod kun je ook meenemen als je weer gaat verhuizen.

Waarom groene stroom?
In Meanderpark woon je in een goed geïsoleerde, gasloze woning. De zonnepanelen op het dak wekken een deel van je stroomverbruik al duurzaam op. Kies je voor groene stroom, dan woon je volledig klimaatneutraal! Greenchoice levert uitsluitend in Nederland opgewekte groene stroom.

Spaar voor een groener Meanderpark
Portaal en Greenchoice bieden ook een mooi extraatje. Als bewoners kunnen jullie een spaarpot opbouwen voor een gezamenlijk groenproject op Meanderpark. Bij iedere 25e deelnemer aan het groene energieaanbod van Greenchoice, stoppen we 500 euro in de spaarpot. Doet iedereen mee, dan is er maar liefst 5.000 euro te verdienen!

Hoe werkt het?
Ga naar de aanbodpagina en vul je gegevens in. Je krijgt het aanbod van Greenchoice direct te zien. Als je van het aanbod gebruik wil maken, kun je het direct bestellen.

Je bent niets verplicht
Voor alle duidelijkheid: als bewoner van Meanderpark ben je volledig vrij om zelf een energieleverancier te kiezen. Het is niet verplicht om gebruik te maken van dit aanbod. Kies je voor een andere energieleverancier? Ga dan ‘t liefst wel voor groen.

Waarom doet Portaal dit?
Bij Portaal vinden we duurzaamheid heel belangrijk. We bouwen en renoveren onze woningen zo dat ze steeds minder milieubelastend zijn. Uiteindelijk willen we in 2050 CO2-neutraal zijn. Dat kunnen we niet alleen. Als onze bewoners voor groene stroom kiezen, maken we samen groene meters! Dat is waarom we Greenchoice hebben gevraagd om de bewoners van Meanderpark een aantrekkelijk aanbod te doen.

Waarom Greenchoice?
Portaal en Greenchoice werken al langer samen voor de installatie van zonnepanelen op woningen. Greenchoice is al meer dan eens uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland én beste energieleverancier voor service, klanttevredenheid en duurzaamheid.

Heb je vragen?
Kom je er niet uit of wil je meer weten? Bel dan naar 010 747 02 22. Je krijgt een medewerker van Greenchoice aan de lijn die op de hoogte is van het aanbod voor Meanderpark.

Speciaal aanbod voor Meanderpark. Doe mee!

Voor Meanderpark werkt Portaal nauw samen met de volgende organisaties: